Roulettesystem

Ända sedan fransmännen började spela roulette på 1700-talet har det funnits människor som försökt konstruera det perfekta roulettesystemet – ett system som garanterar vinst.

Att vi fortfarande har casinon som går med vinst är en stark indikator på att något perfekt roulettesystem inte fungerar. Rouletten är ett spel som är helt och hållet turbaserat, till skillnad från till exempel blackjack är spelaren får göra val som kan påverka spelets utgång.

För blackjack finns det tekniker att tillämpa som gör att man, sett över tid, kan få ett statistiskt övertag över banken. Teknikerna är dock tidskrävande och ansträngande, så det handlar definitivt inte om att skaffa sig enkla pengar hux flux. Det som är så lockande med roulettesystem är att de utlovar just det – enkla pengar i en handvändning utan att man behöver anstränga sig eller lägga ned massor av tid på projektet. Det enda problemet är att systemen inte fungerar.

De allra flesta roulettesystem bygger på att man ska satsa sina pengar på rött/svart eller udda/jämnt enligt ett visst mönster. Vanligen handlar det om att kompensera tidigare förluster genom att höja insatsen. Ett sådant roulettesystem kan snabbt äta sig igenom hela spelarens spelkassa, eller så når man upp till bordet maxinsats och tvingas avbryta experimentet.

För dig som är intresserad av roulettesystem och hur de används har vi här samlat lite information om några av de vanligast förekommande systemen.

INGET AV DE ROULETTESYSTEM VI SKRIVER OM KAN GARANTERA ATT DU GÅR PLUS VID ROULETTEBORDET